BEAUTY

Rakennekynnet

Rakennekynsimenetelmistä

Kynsimuotoilijat käyttävät monentyyppisiä tuotteita tehdäkseen rakennekynsiä. UV-geelit, neste-jauheyhdistelmät, kuidut ja "valottomat" geelit tuntuvat kaikki täysin erilaisilta ja keskenään ei yhtenäisiltä. Pääaineosat, joita käytetään aikaansaamaan näitä menetelmiä, ovat hyvin kaikki lähellä toisiaan. Itse asiassa ne kaikki tulevat kaikki samasta kemiallisesta perheestä. Ensimmäisiä rakennekynsituotteita kutsuttiin akryylikynsiksi. Kuten voidaan kuvitella, ne eivät olleet kovinkaan hyvät päivän standardien mukaan. Kaikki rakennekynsituotteet perustavat ainesosiin, jotka tulevat akryyliperheistä. Vaikka nämä tuotteet pohjautuvat akryyliperheeseen, ei se tarkoita, että olisivat täysin samankaltaisia. Onneksi viimeaikaiset edistykset uusien photoinitiaattoreiden ja kiinnittymistä edistävien ainesosien kehittelyssä ovat tehneet tutkijoiden helpommaksi kehittää UV-geelituotteitä, missä on alempi potentiaali aiheuttaa allergisia ihoreaktiota. Mutta täytyy muista, että mikään rakennekynsimenetelmä ei ole parempi luonnonkynnelle tai turvallisempi käyttää kuin muut silloin, kun koulutettu ammattilainen on tehnyt rakennekynnet asianmukaisesti. Mikä on parempaa kynsille? Siihen on helppo vastata. Parasta asia luonnonkynnelle on korkeataitoinen, koulutettu ja tunnollinen kynsialan ammattilainen, joka ymmärtää, kuin tehdään ja huolletaan asianmukaisesti asiakkaan rakennekynnet. Tämän kaltainen kynsiammattilainen on luonnonkynnen paras ystävä. Hyvä kynsiammattilainen suojaa ja hoitaa kynsilevyä. Älä anna itseäsi huiputettavan pelkoon pohjautuvilla markkinointiväitteillä! Ammattirakennekynsituotteet eivät vahingoita luonnonkynttä, kun niitä käytetään asianmukaisesti. Mikä tahansa tuote voidaan tehdä ja poista turvallisesti. Kynnen kasvu ja rakenne määrittyy ennen kaikkea perintötekijöiden perustella. On kuitenkin monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kynnen laatuun ja etenkin kasvunopeuteen.

Edut

Tekokynsien edut: ne ovat kestäviä, sileitä, suojelevat kynsien luonnollista pintaa haitallisilta ulkopuolisilta tekijoilta. Niitä voi halutessaan koristella nail art tekniikalla (maaleilla, glittereillä, tarroilla, timanteilla tai strasseilla ja monilla muilla materiaaleilla). Kynsikoristelulla saadaan aikaan yksilölliset ja näyttävät kynnet.

Rakennekynsien ja geelilakkauksen hoito-ohje

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina. Käsillä tehtävä työ, sekä muut henkilökohtaiset seikat vaikuttavat huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi. Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan. Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat: