BEAUTY

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnista

MaxBrows 3D-kulmakarvatekniikka (3D eyebrow embroidery) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saa haluamansa luonnollisen ja tyylikkään ilmeen.
Säästät hulppeasti aikaa, kun vältyt kulmien jatkuvalta korjailulta. Näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Jätä kulmakynä - värit ja siveltimet kotiin ja unohda hätiköity kulmien ehostus. Jos haluat huoletta harjoitella kuntosalilla, rentoutua lomalla tai loikoilla uima-altaalla, sopii uusi 3D-kulmakarvatekniikka juuri sinulle.

3D-pigmentointi on uutta kauneusalalla, mutta Japanissa kehitetty tekniikka on ollut markkinoilla jo pitkään. 3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka.
Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kun taas käsikäyttöisesti saadaan aikaan luonnollinen ja hienovarainen, kasvojen omia piirteitä korostava lopputulos. 3D kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se onkin paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väripigmenttejä viedään verinahan (dermis) ylempiin kerroksiin. Menetelmästä hyötyvät myös alopeetikot.

Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat realistisiltä. 3D-kulmakarvatekniikalla luodaan kulmakarvoille tausta ja täytetään tyhjät kohdat.
Tuloksena on täyteläiset kulmakarvat ja '3D-efekti' lisää kulmien realistisuutta.
Menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy vain 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väristä.
    

Hyödyt:

Kenelle käsittely ei sovi:

Käsittelyn esteitä ovat myös:

Ennen käsittelyä ei saa nauttia:

Käsittelyn jälkeen:

Ole kärsivällinen, vaikka väri näyttäisikin haalistuvan liikaa. Odota kuusi viikkoa, että lopullinen tulos näkyy. Väri saattaa voimistua uudelleen. Vasta kuuden viikon kuluttua voidaan tulosta parannella.
Jokaisen iho reagoi eri tavalla käsittelyyn ja tässä on esitetty vain suunta antavat ohjeet. Useimmissa tapauksissa näitä ohjeita noudattamalla saavutetaan hyvät tulokset.